10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 602076

Rohnson RC 03

Rohnson RC 03

Exkluzivně na MALL.CZ! Hrnec na rýži Rohnson RC 03 je vhodný nejen pro vaření rýže, ale můžete v něm připravit i smaženou rýži, rýžovou kaši či polévku. Krom toho v hrnci zvládnete velmi snadno i další přípravy pokrmů, jako je například vaření v páře, dušení, přípravu korpusu, těstoviny a dokonce i přípravu jogurtu. Celý popis
Produkt se již neprodává
2 190 Kč
Zboží od: MALL
2 190 Kč

Popis

  • přehledný LED displej
  • 20 programů
  • automatické programy vaření
  • vnitřní nádoba z nepřilnavého povrchu (teflon)
  • integrovaný microprocessor
  • velký otvor na páru s odnímatelným nerezovým víkem
  • 12ti hodinový časovač
  • funkce pro udržování teploty až na 24 hod.
  • ochrana proti přehřátí
  • zvuková signalizace ukončení provozu
  • rukojeť pro snadné přenášení přístroje

Rychlé vysvětlení ovládacího panelu:

Start:

  • tlačítko pro spuštění zvolené funkce

Cook Rice:

  • pro výběr vaření rýže
  • nabízí 3 možnosti přípravy:
  • Fine Cook (kvalitní)
  • Fast Cook (rychlá rýže)
  • Crust (smažená rýže)

Food Select:

  • tlačítko slouží pro výběr surovin (zelenina, ryba, maso)
  • před stisknutím tohoto tlačítka zvolte druh přípravy pokrmů – jídlo lze smažit, dusit nebo připravit dle principu „Stir-Fry“ (příprava pokrmů v pánvi wok)

Temperature:

  • tlačítko k volbě teploty přípravy pokrmů

Keep Warm/Cancel:

  • tlačítko pro zapnutí a vypnutí režimu udržení teploty
  • po každém ukončení jakéhokoliv procesu se funkce urdžení teploty automaticky zapne

Preset:

  • vyberte jakoukoliv funkci a poté stiskněte tlačítko „Preset“ (předvolba), kterým nastavíte čas, kdy chcete, aby byla činnost ukončena

Cooking Time:

  • po zvolení vybrané funkce tímto tlačítkem nastavíte dobu, po kterou chcete, aby se pokrm připravoval

Hourm/Min:

  • držte tlačítko tři vteřiny a potom nastavte hodiny (po zvolení „Preset“ nebo „Cooking time“ je třeba, abyste nastavili hodiny tlačítkem „Hour/Min“

Automatické programy vaření:

  • bílá rýže
  • rychlá rýže
  • dušená rýže
  • polévka
  • ovesná kaše
  • kompot
  • těstoviny
  • jogurty
  • vaření v páře (pomalé vaření)
  • výroba korpusu
  • smažení
  • vaření zeleniny, masa, ryb

Technické parametry:

  • objem: 1,8 l
  • příkon: 860 W
  • barva: bílá/nerezová

Obsah balení:

  • lžíce
  • držák na lžíci
  • odměrka 160 ml
  • parní koš
  • naběračka
  • napájecí kabel

Ke stažení:

Dále doporučujeme:

ikony

Produkťačka Monča radí:

1. recept:

Včera jsem poprvé vyzkoušela, jak hrnec funguje. Začínám od toho nejjednoduššího :-) takže jsem zkusila uvařit rýži Fine Cook, nebo-li „kvalitní“. Vše bylo strašně jednoduché. Koupila jsem si rýži Basmati a na 1 díl rýže jsem dala 1,5 dílu vody. Do hrnce jsem nasypala nejprve propláchnutou rýži a po té vodu (kterou jsem mimochodem zapomněla osolit) :-) Jelikož jsem dělala testovací várku, udělala jsem cca 4 porce, aby mohli i v práci kolegové ochutnat. Až na to, že tam chyběla špetka té soli… prostě mňamka!

PS: až bude chvilka času, vyzkouším smaženou rýži…

Krásný den Monča

2. recept:

Mrkev v páře – nejen že je tato úprava zeleniny velmi zdravá, ale je i velmi chutná. A příprava? Jak jinak, než jednoduchá. Do nádoby jsem dala cca litr vody, vložila jsem parní koš, do něj jsem rovnoměrně rozložila cca 1 kg oloupané a na půl překrojené mrkve a naprogramovala hrnec. Navolila jsem funkci „Steam“, nastavila jsem čas („cooking time“) na 20 minut, zvolila jsem jako druh potraviny – zeleninu („Vegetables“) a zapla start.

S pozdravem Monča

3. recept:

Dnes jsem vyzkoušela připravit oběd dle principu „Stir-Fry" (příprava pokrmů v pánvi wok). Chtěla jsem vyzkoušet směs z mletého masa na špagety. Na přístroji jsem tedy nastavila funkci „Stir-Fry", jako druh suroviny jsem navolila maso („meat“), nastavila jsem teplotu („temp“) na 180° C a čas („cooking time“) na 30 minut. Pak už jsem jen zmáčkla tlačítko start. Hrnec jsem nechala v tomto případě otevřený. Do nádoby jsem dala olej, okořeněné mleté maso a orestovala. Pak jsem zalila směs rajčatovým pyrém a nechala povařit. Celých 30 minut jsem se nemusela o pokrm vůbec starat – žádné připálení, apod.

Krásný den Monča

4. recept:

Včera jsem konečně vyzkoušela smaženou rýži (program „Crust“). Nejprve jsem uvařila rýži klasicky v programu Fine Cook, pak jsem jí vyndala, nechala chvíli vychladnout. Hrnec jsem mezitím umyla a přidala do něj cca 2 mm vrstvu oleje. Pak jsem do hrnce přidala rýži, sojovku a spustila program. Občasně jsem hrnec otevřela a promíchala. Rýže byla vynikající.

S pozdravem Monča