10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 41710686

COFFEEDREAM BRAZÍLIE SITIO MANDIOCA CATUAI - Hmotnost: 500g, Typ kávy: Jemné mletí - český turek, Způsob balení: běžný třívrstvý sáček, Stupeň pražení: pražení COFFEEDREAM

COFFEEDREAM BRAZÍLIE SITIO MANDIOCA CATUAI - Hmotnost: 500g, Typ kávy: Jemné mletí - český turek, Způsob balení: běžný třívrstvý sáček, Stupeň pražení: pražení COFFEEDREAM

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner

Pražená zrnková káva BRAZÍLIE SITIO MANDIOCA CATUAI – natural, microlot

Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
338 Kč
0,68 Kč/g
Zboží od: COFFEEDREAM
338 Kč
0,68 Kč/g
S novou kartou za

Popis

BRAZÍLIE SITIO MANDIOCA CATUAI – natural, microlot

Název farmy: Sítio Mandioca

Farmář: Ronaldo Reis Madeira

Nadmořská výška: průměrná nadmořská výška: 1132 m.n.m.

Země: Brazílie

Zpracování: Naturals

Město: Nova Resende – MG Oblast Sul de Minas

Druh: 100% arabica

Odrůda: Catuai

Velikost exp. balení: 30kg grainpro

Profil chuti: plné tělo s chutí hořké čokolády, pomeranče, manga, zeleného jablka s květinovými tóny

Historie farmy

Producent Ronaldo Reis Madeira vždy pracoval s kávou společně se svým otcem a bratry. Ronaldo se oženil s Fernandou a mají dvě děti: Murila, 7 let, a Lorenu, 6 měsíců. Má pole na farmě svého otce a jeho žena zdědila 10hektarový pozemek.

Díky úsilí a tvrdé práci koupil od svého bratrance farmu o rozloze 8 hektarů. Ronaldo je velmi spokojený s výsledky své práce a s tím, co do kávy vybudoval.

Systém zpracován

í kávy Káva v Sítio Mandioca je 100% ručně vybírána Ronaldovou rodinou. Po sběru se káva přenese na terasu a rozprostře v jemných vrstvách. Po 6 dnech hrabání 10 až 12krát denně je káva napůl vysušená.Pro dosažení ideální vlhkosti je proces sušení ukončen v mechanické sušárně, ve které se suší přes den a odpočívá v noci.

Starost o kvalitu

Výrobce se účastní kurzů a workshopů o kávových specialitách a snaží se majetek vylepšovat za účelem zvýšení kvality, a to jak z hlediska kávy samotné, tak péče a ochrany mikroklimatu, kde se pole nacházejí.