10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 24806730

Asahi ASAHI CC-SC102 syntetické prkénko na krájení 50x33

Asahi ASAHI CC-SC102 syntetické prkénko na krájení 50x33

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
ASAHI CC-SC102 syntetické prkénko 50×33 cm Syntetické prkénko PARKER ASAHI CC-SC102 500×330×15 mm.   Určeno pro profesionální použití. V barvách: béžová, zelená, modrá, růžová.   Desky ASAHI jsou vyrobeny ze syntetického kaučuku s přídavkem dřevěných vláken. Kombinují strukturu Celý popis
5 264 Kč
5 264 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
S novou kartou za

29.5.2024 na výdejním místě
29.5.2024 - 30.5.2024 na vaší adrese

Popis

ASAHI CC-SC102 syntetické prkénko 50×33 cm

Syntetické prkénko PARKER ASAHI CC-SC102 500×330×15 mm.

 

Určeno pro profesionální použití. V barvách: béžová, zelená, modrá, růžová.

 

Desky ASAHI jsou vyrobeny ze syntetického kaučuku s přídavkem dřevěných vláken. Kombinují strukturu dřeva, vykazující jeho nejlepší vlastnosti, a zároveň využívají výhod syntetického materiálu. Jsou odolné proti poškrábání, mají nízkou nasákavost (což umožňuje jejich snadné mytí a sušení) a mají vysoké hygienické vlastnosti a odolnost proti plísním a bakteriím.

 

Odolnost prkénka ASAHI.

1. Nůž na desce ASAHI zanechal škrábance hluboké až 578 µm a na smrkové desce až 1534 µm, což je téměř 3× hlubší .

2. 160× zvětšený pohled na čepel ukazuje větší tupost nože při krájení na tradiční desce než na desce ASAHI.

3. Test nasákavosti desky byl proveden při 23 °C a trval 3 dny. Stupeň nasákavosti desky ASAHI je 0,004 g/cm2 a tradiční smrkové desky 0,065 g/cm2, tedy 16× menší .

Povrch desek ASAHIantibakteriální vlastnosti a desky byly testovány a schváleny pro provoz v nejnáročnějších kuchyňských prostředích: TOKYO Food Hygiene Association a BOKEN QUALUATION EVALUATION Institiute v Osace. Zbytky jídla a skvrny ponechané na desce však mohou účinně snížit její antibakteriální vlastnosti.

 

Rozměry : 500×330×15 mm

Hmotnost : 2,7 kg

Barva : béžová, zelená, modrá, růžová

 

Péče a čištění.

– deska se může deformovat, pokud je umístěna v blízkosti silného zdroje tepla (otevřený oheň, plynový nebo elektrický hořák, horké hrnce a pánve)

– prkna by se neměla používat a skladovat při teplotách nad 90 °C nebo pod –30 °C (prkna pro domácí použití snesou teploty do 100 °C, ale ne déle než 30 minut, prkna pro profesionální použití snesou teploty do 130 °C, ale ne déle než 30 minut)

– při mytí desky v myčce je velká pravděpodobnost její deformace a poškození

– pokud se deska vlivem používání při vysoké teplotě a dlouhodobé zátěži zdeformuje, můžete ji zkusit opravit. Deska by měla být zahřátá např. v troubě na 80 °C, položte na rovnou plochu a přitlačte navrch těžkým a plochým předmětem. Takto naloženou desku je třeba nechat vychladnout. Tato metoda umožňuje snížit deformaci desky – desku lze sterilizovat UV paprsky. To neovlivní kvalitu desky, i když může změnit její barvu.

– při dlouhodobém znečištění desky se mohou na jejím povrchu i přes její antibakteriální ochranu objevit bakterie

– po použití desku omyjte jemným saponátem a nechte zcela vyschnout. V případě odolných nečistot lze použít bělicí prostředek (nejlépe s dezinfekčními prostředky). Deska by se ale v takovém přípravku neměla namáčet příliš dlouho a po odstranění nečistot by se měla důkladně opláchnout. Desku lze prát ve vodě o teplotě do 90 °C, nezapomeňte ji při mytí položit na rovnou plochu a omýt horkou vodou rovnoměrně z obou stran

– k čištění desky doporučujeme použít nylonový kartáč – desku nepoužívejte k jiným účelům než krájení potravin – buďte opatrní při řezání kluzkých nebo zmrzlých produktů na desce

VÝBĚR JE OBROVSKÝ. PROČ SE VYHODNOTÍ KOUPIT JAPONSKOU ZNAČKU ASAHI – VŮDCE VE VAŠEM ODVĚTVÍ?

ASAHI Cookin` Cut – oblíbené prkénko profesionálních kuchařů a kuchařů.

PARKER ASAHI jako první patentovali a v roce 1965 představili prkénko vyrobené z kombinace speciální syntetické pryže a dřevěných hoblin. Díky tomu získali strukturu připomínající dřevo a vykazující jeho nejlepší vlastnosti a zároveň využili výhod syntetického materiálu.

Jaké jsou vlastnosti desek ASAHI?

– odolnost proti poškrábání

– nízká nasákavost, což usnadňuje praní a sušení

– vysoké hygienické vlastnosti a odolnost proti plísním a bakteriím

 

1. Přírodní struktura.

Desky ASAHI mají dostatečnou elasticitu, což usnadňuje jejich řezání a drcení. Při energickém řezání nůž „neskáče“ na desku a veškerou energii použitou k řezání výrobku nakonec deska absorbuje.

2. Výborná výdrž.

Povrch desky ASAHI je velmi odolný proti poškrábání, horké vodě a oblíbeným mycím prostředkům. Díky tomu se méně opotřebovává a nedeformuje se při každodenním používání. Tyto vlastnosti se promítají do delší životnosti a méně časté výměny desky.

3. Vysoká stabilita.

Přiměřeně vysoká hmotnost desky ASAHI zajišťuje její stabilitu na stole při řezání. V kombinaci s charakteristickou povrchovou úpravou si můžeme být jisti, že prkénko ani nařezaný výrobek při krájení nebo drcení nesklouznou.

4. Snadnost použití.

Kuchyňská prkna ASAHI jsou odolnější proti zabarvení a přenosu zápachu než tradiční dřevěná prkna. To usnadňuje jejich udržování v čistotě.